TRUDI DRY FIT PAKET

MAXI (7 - 18 kg) + gratis robčki

Količina: 54 kom

Da bi našim najmlajšim zagotovili le najboljše, so TRUDI PAKETI plenic sedaj na voljo v novem pakiranju z novimi karakteristikami. Zgornji sloj plenic nove generacije je pridobljen kot rezultat dolgoletnih raziskav trga in potreb. Plenice odlikuje izrazita mehkoba in 3D zgornji sloj z ”efektom blazine”, ki ustreza tudi najbolj občutljivi otroški koži.

TRUDI PLENICE vsebujejo novo zmes v absorbentnem jedru, ki skupaj z novim srednjim slojem (acquisition distribution layer – ADL) omogoča še boljše vpijanje in prijeten občutek tekom uporabe. Trudi plenice so dermatološko testirane, brez dodanih vonjav, 100 % zračne in imajo PEFC certifikat.

Trudi Dry Fit pleničke so na voljo v 5 različnih velikostih za različna obdobja v rasti vašega otroka:
MINI 3-6 kg
MIDI 4-9 kg
MAXI 7-18 kg
JUNIOR 11-25 kg
EXTRA LARGE 15-30 kg

Piškotki so nujno potrebni za delovanje našega spletnega mesta, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Zraven nujno potrebnih piškotkov uporabljamo tudi analitične piškotke za analizo spletnega prometa. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. S klikom na "Sprejmi piškotke" sprejmete piškotke, ki so nastavljeni za to spletno mesto.