TITLE

DESCRIPTION

Hranilno olje

Hranilno olje

Količina: 150 ml
Izbrane sestavine: kokosovo olje (Cocos nucifera), matični mleček

Vsakodnevna nega

Trudi hranilno olje z matičnim mlečkom ima posebno formulo in je prilagojeno nežni otroški koži, da bi se zmanjšala možnost razdraženosti in preobčutljivosti. Vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, ki nudijo hranljivo zaščito občutljivi koži, kar je še posebej pomembno v prvih mesecih otrokovega življenja. Hranilno kokosovo olje ščiti kožo pred izsuševanjem, umirja in podpira naravno vlažnost, kar kožo zmehča in jo naredi žametno. Matični mleček nudi koži potrebne hranljive snovi, pomaga pri zaščiti obrambnih mehanizmov in funkcij ter podpira sposobnost obnavljanja. Primerno je za vsakodnevno nego, za nežno čiščenje občutljivega predela, kjer so plenice, masažo ter za preprečevanje in izogibanje pojavljanju temenc pri novorojenčkih. 

Trudi hranilno olje z gelee royal ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov, umetnih dišav in tudi otroški koži neprimernih mineralnih olj.

Piškotki so nujno potrebni za delovanje našega spletnega mesta, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Zraven nujno potrebnih piškotkov uporabljamo tudi analitične piškotke za analizo spletnega prometa. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. S klikom na "Sprejmi piškotke" sprejmete piškotke, ki so nastavljeni za to spletno mesto.