Pravno obvestilo

Prosimo vas, da to obvestilo skrbno preberete. Z obiskom teh strani sprejemate vsa tveganja, ki nastanejo zaradi njihove uporabe, in soglašate, da boste vsebino te spletne strani uporabljali samo za osebne namene in na lastno odgovornost.

Ta spletna stran je last družbe Salvus MED d.o.o. Ponuja splošne informacije o številnih temah, izdelkih in storitvah, povezanih z varovanjem zdravja. Namen teh informacij ni nudenje zdravstvenih nasvetov ali navodil o uporabi posameznih izdelkov in tudi ne promocija posameznih izdelkov. Ta spletna stran ne vsebuje celovitih medicinskih informacij in je kreirana kot dodatek, ne pa kot nadomestek strokovne ocene medicinskega osebja, ki skrbi za bolnika, poleg tega informacije niso priporočilo za kakršen koli določen program zdravljenja. Informacij, ki so objavljene ne tej spletni strani, bolniki ne bi smeli uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje svojih zdravstvenih težav ali bolezni brez posveta s strokovnim medicinskim osebjem. Za specifične nasvete in navodila o izdelkih in storitvah, ki se omenjajo na tej spletni strani, se, prosimo, obrnite neposredno na medicinske vire, zdravniško ali lekarniško osebje in na organe, ki izdajajo sklepe o dajanju zdravil in medicinskih pripomočkov v promet v vaši državi.

Salvus MED d.o.o. se bo po svojih najboljših močeh trudil, da bodo informacije na tej spletni strani točne, pravočasne in natančne, ne daje pa nikakršnih garancij za njihovo točnost ali popolnost. Salvus MED d.o.o. tako ni odgovoren za morebitno netočnost informacij, vsako posredno in/ali neposredno škodo, ki izhaja ali bi lahko nastala zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe te spletne strani. Vsi uporabniki te spletne strani se strinjajo, da so osebno odgovorni za vsako tveganje glede dostopa in uporabe vsebine te spletne strani.

Če ta spletna stran vsebuje tudi informacije tretjih strani in povezave na druge spletne strani, nad katerimi Salvus MED d.o.o. nima nikakršnega nadzora. Takšne informacije so ustrezno označene. Z uporabo navedenih povezav in tekstov boste zapustili to spletno stran. Ker Salvus MED d.o.o. nima nadzora nad temi stranmi, nad njihovo vsebino, točnostjo in varnostjo, ne daje nikakršnega jamstva glede točnosti informacij ali kakšnih drugih značilnosti takšnih strani in ne prevzema odgovornosti za kakršno koli posredno in/ali neposredno škodo, ki bi lahko nastala zaradi dostopanja in uporabe teh spletnih strani. Vsi uporabniki te spletne strani se strinjajo, da bodo takšne (tretje) strani uporabljali na lastno odgovornost.

Vsebine in dokumenti, ki so objavljeni na tej spletni strani, se ne smejo kopirati, razen kadar se kopije uporabljajo za nekomercialno in osebno uporabo. Ob upoštevanju navedene omejitve je kopiranje dovoljeno samo ob navedbi vseh opozoril glede pridržanih avtorskih pravic in opozoril o kakršnem koli lastništvu ter vseh vrst omejitev, ki so navedeni na tej spletni strani. Kakršno koli kopiranje, reprodukcija in/ali distribucija informacij, ki so del te spletne strani, so dovoljeni samo ob predhodni izrecni odobritvi podjetja Salvus MED d.o.o.

Zaščitni znaki in logotipi, ki so del te spletne strani, so zaščiteni z zakonom in mednarodnimi sporazumi in vsaka nepooblaščena uporaba bo sodno preganjana.

Vse slike in informacije na tej spletni strani so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami. Vsa imena izdelkov so zaščitena z blagovnimi znamkami njihovih legitimnih lastnikov.

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. Zbiramo samo tiste osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefonska št. ali e-naslov), ki ste jih sami posredovali. Te podatke bomo uporabljali, da ugodimo vašim zahtevam po informacijah, da bomo bolje razumeli vaše potrebe in da bomo občasno lahko stopili v stik z vami in vas obvestili o naših izdelkih in storitvah, ki bi vas lahko zanimali. Vaše osebne podatke bomo varovali in jih spoštovali. Izrecno izjavljamo, da Salvus MED d.o.o. ne bo prodal ali na kakšen drug način, razen zgoraj navedenega, uporabljal vaših osebnih podatkov niti jih posredoval tretjim osebam brez vašega dovoljenja. Vse spremembe pravilnika o zasebnosti bodo pravočasno objavljene na tej spletni strani ali vam bodo na voljo na drug primeren način. Predvsem pa nas lahko kadar koli opozorite, da ne želite nadaljnje uporabe vaših podatkov.

Salvus MED d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli in iz kateregakoli razloga brez predhodnega obvestila spremeni vsebino te spletne strani in izključi svojo odgovornost za morebitne posledice teh sprememb.

Piškotki so nujno potrebni za delovanje našega spletnega mesta, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Zraven nujno potrebnih piškotkov uporabljamo tudi analitične piškotke za analizo spletnega prometa. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. S klikom na "Sprejmi piškotke" sprejmete piškotke, ki so nastavljeni za to spletno mesto.