TITLE

DESCRIPTION

Zaščitna krema

Zaščitna krema

s cinkom, pelodom in ognjičem

Količina: 100 ml
Izbrane sestavine: cink, čebelji vosek, karitejevo maslo (Butyrospermum parkii), kokosovo olje (Cocos nucifera), bisabolol

Posebne potrebe

Trudi zaščitna krema s cinkom, pelodom in ognjičem se priporoča za vsakodnevno nego pri menjavi plenic. Idealna je za preprečevanje pleničnega izpuščaja in zaščito kože v predelu plenic ter za učinkovito blažitev že obstoječih težav. Bogata, hranljiva krema deluje antibakterijsko, ker vsebuje cinkov oksid in čebelji vosek, ki ustvarita zaščitni sloj in kožo učinkovito ščitita pred agresivnimi vplivi urina in blata, ter ognjič, ki pomirja razdraženo kožo. Zaščitna krema za nego predela ritke. Vsebuje cink in ognjič, ki pripomoreta pri težavah kot je rdečica in razdraženost kože, pelod, ki ima zaščitno in pomirjujoče delovanje, ter olivno olje, pšenične in sojine kalčke, kateri učinkovito vlažijo kožo. Trudi zaščitna krema pospešuje obnovo kože in ustvarja zaščitno plast, hkrati pa ne otežuje naravnega dihanja kože. Na voljo pakiranje 100 ml.

Piškotki so nujno potrebni za delovanje našega spletnega mesta, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Zraven nujno potrebnih piškotkov uporabljamo tudi analitične piškotke za analizo spletnega prometa. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. S klikom na "Sprejmi piškotke" sprejmete piškotke, ki so nastavljeni za to spletno mesto.