TITLE

DESCRIPTION

Zaščitna krema

Zaščitna krema

s cinkovim oksidom in čebeljim voskom

Količina: 100 ml
Izbrane sestavine: cink, čebelji vosek, karitejevo maslo (Butyrospermum parkii), kokosovo olje (Cocos nucifera), bisabolol

Posebne potrebe

Trudi zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom se priporoča za vsakodnevno nego pri menjanju plenic. Idealna je za preprečevanje pleničnega izpuščaja in zaščito kože v predelu plenic ter za učinkovito blažitev že obstoječih težav. Bogata, hranljiva krema deluje antibakterijsko, ker vsebuje cinkov oksid in čebelji vosek, ki ustvarita zaščitni sloj in učinkovito ščitita kožo pred agresivnimi vplivi urina in blata, ter bisabolol, ki pomirja razdraženo kožo. Hranljive snovi karitejevega masla in kokosovega olja z visoko vsebnostjo nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov A ter E, kožo hranijo, ji nudijo zaščito pred izsuševanjem in razdraženostjo ter zagotavljajo dolgotrajno vlaženje in mehkobo. Trudi zaščitna krema pospešuje obnovo kože in ustvarja zaščitno plast, hkrati pa ne otežuje naravnega dihanja kože.

Piškotki so nujno potrebni za delovanje našega spletnega mesta, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Zraven nujno potrebnih piškotkov uporabljamo tudi analitične piškotke za analizo spletnega prometa. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. S klikom na "Sprejmi piškotke" sprejmete piškotke, ki so nastavljeni za to spletno mesto.